Hon är ny chef på Livsmedelsföretagen

Tove Larsson, ny näringslivschef på Livsmedelsföretagen. Foto: Livsmedelsföretagen Tove Larsson, ny näringslivschef på Livsmedelsföretagen. Foto: Livsmedelsföretagen
Rekryterar näringspolitisk chef från Bryssel. Tove Larsson kommer från och med den 1 december att tillträda rollen som näringspolitisk chef på Livsmedelsföretagen. Där kommer hon att utveckla och leda företagets public affairs-arbete.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att få arbeta med alla kunniga medarbetare på Livsmedelsföretagen och att tillsammans med dem utveckla public affairs-verksamheten. En viktig fråga för Livsmedelsföretagen framöver är att fokusera på hållbar utveckling och tillväxt samt innovation i hela livsmedelskedjan, och därmed bidra till att göra den svenska livsmedelsindustrin ännu mer globalt konkurrenskraftig, säger Tove Larsson i ett pressmeddelande.

Tove Larsson har tidigare jobbat i Bryssel i många år med avbrott för studier och en tid på bland annat Europaparlamentet i Luxemburg. Närmast kommer hon från FoodDrinkEuropes och innan dess ledde hon konsultbyrån Weber Shandwicks public affairs-avdelning i Bryssel och ansvarade där för klienter inom hälso-, konsument- och hållbarhetsområdet.

Källa: Fri Köpenskap 28 sept 2018 >>
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln