Finalisterna i Dagligvarugalan nominerade

För 10:e året är det dags att presentera finalisterna i Dagligvarugalan.

Dagligvarugalan är ett evenemang som pågår under hela året. Från dagen då nya mål sätts upp av blivande vinnare till ögonblicket på scenen då priset hämtas.


Dagligvarugalans vision är att lyfta branschen i hela landet. Därför riktar vi strålkastarljuset mot alla kreativa, nytänkande och framgångsrika insatser som görs inom branschen.

Se alla övriga finalister här >>

Finalister - Årets fiskavdelning

Vinnaren av Årets Fiskavdelning ska vara en butik som aktivt och med kunnande och kreativitet gjort fiskavdelningen till en ”kundmagnet”. Fiskavdelningen är en spjutspets i marknadsföringen och bidrar till att stärka butikens profil i konkurrensen.
I bedömningen är följande områden viktiga:

Sortiment – attraktivt och kundanpassat
Servicegrad – kunnande och tydlig exponering
Inspirerande – lockar till merköp och nya matupplevelser
Nytänkande – exponering och aktiviteter som överraskar och skapar bra kundvärden

Jury
Börge Grönbech Norges Sjömatråd, Jogi Shergill Norges Sjömatråd, Håkan Wing Hanssons Fisk, Niklas Ensäter Leröy, Mats Eriksson Marenor Seafood, Anna Olsson Salma Lars Nordmark Nordiske Medier
 

Ica Malmborgs Clemenstorget, Lund
Med en målsättning att variera utbudet efter säsong och låta husmanskost samsas med nytänkande, lyckas personalen förmedla arbetsglädje, service och passion för fiskavdelningen.

Här finns ett utbud från manuella fiskdisken och färdiglagade rätter från egna köket till färdigförpackat.

Fortbildning av personalen är centralt för att uppnå ständig utveckling och förbättring.
 

Ica Kvantum Flygfyren, Norrtälje
I
ca Kvantum Flygfyren är butiken där du får en direkt saluhallskänsla när du kliver innanför dörrarna.

Med en hög färskvaruprofil och ett brett sortiment av olika sjömatsprodukter möter butiken sina kunder med allt från färsk fisk i den manuella disken till färdiglagade alternativ från det egna köket.
City Gross i Uppsala, Boländerna
City Gross i Uppsala Boländerna är butiken som känner en enorm yrkesstolthet. Medarbeterna arbetar målinriktat och siktar på att vara den bästa fiskdisken i Sverige.

Butiken har ett brett sortiment, sammansvetsat arbetslag, inspirerar kunden, brett utbud av konsumentpackad fisk och såväl pannfärdigt som ätklart. En fiskdisk som står ut i mängden helt enkelt.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln